Lidmaatschap

...

Lidmaatschapsgeld is minimaal

De huidige Nederlandse wetgeving stelt dat er bij lidmaatschap van een politieke partij een minimaal lidmaatschapsgeld van €12,50 per jaar — voor jongeren €5,00 — van toepassing is, wanneer dat lid in de statistieken mag worden meegeteld... en vervolgens meetelt in de subsidie toekenning. vandeRegio kiest er voor om zich aan dit minimum te houden en niet meer te vragen. Wil je meer bijdragen, dan gaat dat in de vorm van een gift.

Soorten lidmaatschap.

Een betaald lidmaatschap van vandeRegio heeft de eigenschap dat deze doorwerking kent naar de organisaties waarbij ze zich aansluit.

Er is ook een volledig gratis lidmaatschap: een vriend!

Rechtstreeks lid

Een rechtstreeks lidmaatschap kost €12,50 per jaar.

Dubbel lidmaatschap

Wanneer jij lid bent van een lokale of regionale partij, dan kan je ook lid zijn van vandeRegio. Bij dubbel lidmaatschap verklaar je dat jouw lidmaatschap daar, ook mag doorwerken naar vandeRegio. Jouw lidmaatschap daar geeft vrijstelling voor het betalen van het lidmaatschapsgeld, dus is gratis!

Jong lid: Europese jongeren

Bij vandeRegio voegen we ook een jongeren-afdeling toe. Wij willen de lokale en regionale politiek versterken en dus ook verjongen. Juist dat kan goed door de Europese meerwaarde voor het plaatselijke perspectief en belangen van jongeren als verbindend onderwerp te pakken.

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar oud, dan kan jij voor €5 per jaar lid worden.

Vrienden

Vrienden worden ook op de hoogte gehouden. Ze ontvangen de nieuwsbrief. Ook zullen we de vrienden van tijd tot tijd aanschrijven om (toch) meer betrokken te worden. Het zijn van een vriend is gratis.

Word lid!

Wie wordt lid?

Aanhef:

Geboortedatum:

Contactgegevens
Lidmaatschapsvorm

  • (€12,50 per jaar)
  • (gratis)

  • Europese jongeren (€5 per jaar, tussen 14 en 27 jaar oud)
  • (gratis)

Welkomstgeschenk