Maarten Wienbelt
(m) Oosterbeek

8. M.C. (Maarten) Wienbelt

Gelukkig getrouwd met Maaike en vader van Ise (10) en Cas (8), Woonachtig in Oosterbeek. Werkzaam als ondernemer in diverse vastgoedprojecten, als onderzoeker werkzaam voor enkele kleine advocatenkantoren en bezig met arbeidsmarkt gerelateerde uitdagingen.

Maarten heeft enige moeite met de constructie van de EU. Aangezien de farmaceuten die destijds WOI en WOII begonnen (door deze te financieren) klaarblijkelijk ook binnen de EU aan de feitelijke touwtjes trekken.

In dat kader stelt hij zich verkiesbaar om een totaal ander geluid te brengen naar de EU voor een beter Europa. Een Europa wat Nederland ook tot de orde moet gaan roepen. Zoals recent bijvoorbeeld weer in het nieuws kwam dat 50% van de kinderporno in NL gehost wordt, dan wordt het tijd naar Maarten zijn mening om ook eens hard te gaan in grijpen in Den Haag. .

Naast zijn werkzaamheden is hij onbezoldigd bestuurder van stichting Commtop een stichting die de ethiek en zuivere waarheidsvinding in de communicatiesector terug wenst te brengen naar het hoogst mogelijk niveau.

Ook is Maarten onbezoldigd actief voor een Stichting die opkomt voor de belangen van kleine ondernemers die in de problemen kwamen of dreigen te komen door falende wetgeving, onbehoorlijk bankieren en andere criminele activiteiten.

Als u Maarten naar Brussel stemt dan gaat hij er met een gestrekt been in. Alle door de “Big Pharma and Multinationals” benoemde Europese Commissie leden moeten ontslagen worden evenals de door hun aangestelde 54000 medewerkers. Hoe moeten 736 parlementsleden in hemelsnaam anders omgaan met al die voorgekookte onzin en weerstand bieden namens het volk?

Qua data is Maarten van mening dat mensen eigenaar zouden moeten zijn van haar eigen data, en zouden moeten verdienen aan het gebruik van deze data. Het is nagenoeg de enige inkomstenbron die Maarten kan bedenken bij de belachelijke vooruitzichten van verdere Robotisering.

vandeRegio