« horizon-verbreden2019-03-26: last-callvandeRegio-staat-op-een-zetel »

Wij hebben jouw hulp nodig. Zorg mede dat vandeRegio mee kan gaan doen aan de verkiezingen voor het Europees Parlement. Wij willen op meerdere manieren de regiopolitiek versterken. Een "voet tussen de deur" in "Brussel" zal deuren openen die nu nog gesloten blijven.

Tussen vandaag en 2 april 2019 is de laatste eindsprint. Dan is het moment dat we de knoop moeten doorhakken of we wel/niet meedoen. Wij hebben jouw hulp nodig om het te halen en daarna vol overgave de campagne te gaan starten. Zodat wij iedere kandidaat, iedere regionale partij, iedere regio in de schijnwerpers zetten. Zodat we wél de kiesdeler gaan halen!

Jij kan helpen door jezelf en anderen naar voren te schuiven als kandidaat en door een aandeel te nemen in deze campagne. Voel daarom ook vrij om deze mail door te sturen.

Heb je meer motivatie, analyse PS2019, vooruitblik en achtergronden nodig:

https://youtu.be/Rcjunc9X0OQ (17 minuten) en https://vanderegio.nl/

Hieronder vind je de nodige informatie. Wij maken graag duidelijk wat de kiesvereniging inhoud, wat wij willen en wat wij kunnen betekenen voor de lokale en plaatselijke partijen. Daarom is een recente versie van het programma ook als bijlage toegevoegd.

met vriendelijke groet,

namens Kiesvereniging van de Regio

Sent G. Wierda


Wat is nog nodig (deadline 2 april!):

Wat staat (nagenoeg) klaar:

Aanmelden als kandidaat:

Bijdragen aan de waarborgsom:

Iedere investering (per €100) geeft een campagne-aandeel. Wanneer we niet mee doen met deze verkiezingen krijgt u uw inleg terug. Wanneer we wel meedoen dan is het triple-or-nothing. Meer informatie op: Geldstromen

U vraagt uw aandeel aan via Aanmelden als Donateur

« horizon-verbreden2019-03-26: last-callvandeRegio-staat-op-een-zetel »